Senin, 02 Januari 2012

MIDI Lagu Sunda

Pami nu ieu kumpulan MIDI lagu sunda... Mangga DiDownload... [1] Akang Haji [2] Dina Hamparan Sajadah [3] Bajing Luncat [4] Ayun Ambing [5] Duriat *) Potongan Lirik Duriat Dina hate kuring anjeun cicing Dina hate anjeun kuring cicing Bener-bener henteu bisa ngejat Dibeungkeut ku tali duriat Sanajan loba nu daratang Pating kuriling neangan lawang Pating kaletrok kana panto hate Tapi ku urang teu dipalire Duriat teu bisa digantian ku rupa Duriat teu bisa dihilian ku harta Duriat teu bisa di aya-aya Duriat datang na heunteu kapaksa Dikotretkeun dina hate tidituna Diguratkeun dina rasa tidituna Dibuka di baca ku urang duaan Di jaga di riksa pinuh rasa ka heman Diposkan oleh Ibing Berg di 17:34 Penyanyi: Yayan Jatnika "Urang Sunda Kamarana... Urang Sunda Urang Mana?"

1 komentar:

  1. Rekues Lagu Ema milik Kustian, dungk...
    Untuk Pembelajaran di kelas...

    BalasHapus